MENÜ

Újságcikkjeink

 

A projekt megvalósulása alatt különböző újságok hasábjain jelentünk meg akár rólunk szóló vagy minket bemutató cikkekkel.

Először a DUNAFERR Hetilapban kaptunk helyet, majd ezt követően a Daruszentmiklósi Naplóban olvashattak rólunk. Március hónapban két újságban is szerepelhettünk. A Mezőföldi Élet című havilapban egy fél oldalas cikk található rólunk. A másik újságban, a Dunapentelei Hírlapban a záró cikkünk került megjelenítésre, melyben a záráshoz közeledve, 2012. februárjáig történt eseményeket és a még ránk váró (2012. márciusától - ) feladatokat és reményeket ismertettük.

 

Hírek

 • Alkalmazások

  gyogynoveny2.jpg
  ..   

 • Gyógynövény

  Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. A rómaiak termesztettek először, de az egyiptomi Ebers-papirusz i. e. 3500 körül, több mint 800 különböző gyógymódot ír le.

 • Szociális
  A szociális munka az alkalmazott társadalomtudományok közé sorolt professzionális segítő tevékenység, mely elősegíti a társadalmi fejlődést, az egyének, csoportok, közösségek működésének javítását, helyreállítását, problémáinak megoldását. Segíti a nagyobb társadalmi jólét és jól-lét elérését, melyhez igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni.
 • Szövetkezés
  A szövetkezet az alapszabályban meghatározott összegű részjegytőkével alapított, a nyitott tagság és a változó tőke elvei szerint működő, jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amelynek célja a tagjai gazdasági, valamint más társadalmi (kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi) szükségletei kielégítésének elősegítése.
Asztali nézet