MENÜ

KAPCSOLAT

Cím:

NaturaTEX Szociális Szövetkezet

Magyarország, 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B

Telephely:

Magyarország, 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B

(Google térképen)

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos egyeztetés alapján

TEL. /FAX :

ELŐKÉSZÍTÉS ALATT

MOBIL:

+36-70/600-2596

Árajánlatkérés,
Kapcsolat:

naturatexszov@gmail.com

Honlappal kapcsolatos
levelezés:

naturatex2@gmail.com

 


Nagyobb térképre váltás

 

A Magyar útról a Százszorszép úti kereszteződésnél kell lefordulni az Ipari Park irányába, majd balra a tanpálya mellett elhaladva a második (felújított) épület az "inkubátorház" a 106/B. (térkép fotó). A NaturaTEX szövetkezet a földszinten található.

 

 

A Google térkép pontosítása (fénykép):

 


 

 

 

 

 

 


 


 

 

Hírek

 • Alkalmazások

  gyogynoveny2.jpg
  ..   

 • Gyógynövény

  Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. A rómaiak termesztettek először, de az egyiptomi Ebers-papirusz i. e. 3500 körül, több mint 800 különböző gyógymódot ír le.

 • Szociális
  A szociális munka az alkalmazott társadalomtudományok közé sorolt professzionális segítő tevékenység, mely elősegíti a társadalmi fejlődést, az egyének, csoportok, közösségek működésének javítását, helyreállítását, problémáinak megoldását. Segíti a nagyobb társadalmi jólét és jól-lét elérését, melyhez igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni.
 • Szövetkezés
  A szövetkezet az alapszabályban meghatározott összegű részjegytőkével alapított, a nyitott tagság és a változó tőke elvei szerint működő, jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amelynek célja a tagjai gazdasági, valamint más társadalmi (kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi) szükségletei kielégítésének elősegítése.
Asztali nézet