MENÜ

Célcsoport kiválasztás - Toborzás

2011. februárjában folyt a toborzás, hogy a célcsoport kiválasztásra kerüljön. A toborzás helyszínéül a Dunamenti Regionális Népfőiskola (2400 Dunaújváros, Jókai u. 19.) szolgált. A toborzás első lépéseként tájékoztatót tartottak a jelentkezők számára, melyen felvilágosították az embereket magáról a munkavégzésről és leendő feladatokról majd többlépcsős válogatón estek át létszámcsökkentés céljából.

Az első körben kérdőívek kitöltésével szűrték a jelentkezőket. A következő lépésben azok, akik sikeresen teljesítettek a kérdőíves megkérdezésekben telefonos értesítés után személyes interjún vettek részt. Az interjúk segítségével kialakult a célcsoport és megkezdődhetett az oktatás számukra.

 

Hírek

 • Alkalmazások

  gyogynoveny2.jpg
  ..   

 • Gyógynövény

  Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. A rómaiak termesztettek először, de az egyiptomi Ebers-papirusz i. e. 3500 körül, több mint 800 különböző gyógymódot ír le.

 • Szociális
  A szociális munka az alkalmazott társadalomtudományok közé sorolt professzionális segítő tevékenység, mely elősegíti a társadalmi fejlődést, az egyének, csoportok, közösségek működésének javítását, helyreállítását, problémáinak megoldását. Segíti a nagyobb társadalmi jólét és jól-lét elérését, melyhez igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni.
 • Szövetkezés
  A szövetkezet az alapszabályban meghatározott összegű részjegytőkével alapított, a nyitott tagság és a változó tőke elvei szerint működő, jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amelynek célja a tagjai gazdasági, valamint más társadalmi (kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi) szükségletei kielégítésének elősegítése.
Asztali nézet