MENÜ

Géprongy minták terítése a régióban

2011. júliusában, azaz egy hónappal a dunaújvárosi üzem indítása után összeállítottuk a géprongy mintáinkat és megkezdődött azok terítése a régióban. A terítés az ipari törlőkendő értékesítőink feladata volt, hogy a mintákat a lehetséges vevőkhöz eljuttassák akár azonnali személyes megkeresés útján, vagy előzetes e-mailes egyeztetés alapján személyes átadással. A vásárlóink olyan cégek, amelyek az általunk készített és forgalmazott törlőkendőt alkalmazzák gépeik, berendezéseik tisztítására. Az ipari törlőkendőket bálázva értékesítjük 10 kg-os kiszerelésben.

 

Hírek

 • Alkalmazások

  gyogynoveny2.jpg
  ..   

 • Gyógynövény

  Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. A rómaiak termesztettek először, de az egyiptomi Ebers-papirusz i. e. 3500 körül, több mint 800 különböző gyógymódot ír le.

 • Szociális
  A szociális munka az alkalmazott társadalomtudományok közé sorolt professzionális segítő tevékenység, mely elősegíti a társadalmi fejlődést, az egyének, csoportok, közösségek működésének javítását, helyreállítását, problémáinak megoldását. Segíti a nagyobb társadalmi jólét és jól-lét elérését, melyhez igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni.
 • Szövetkezés
  A szövetkezet az alapszabályban meghatározott összegű részjegytőkével alapított, a nyitott tagság és a változó tőke elvei szerint működő, jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amelynek célja a tagjai gazdasági, valamint más társadalmi (kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi) szükségletei kielégítésének elősegítése.
Asztali nézet