MENÜ

Telephely kialakítása Dunaújvárosban

A textilfeldolgozó üzemrészünk a DMJV Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő Innopark területén (2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B) került kialakításra. Az Inkubátorházban bérelt  (35 m2-es készáruraktár, 60 m2-es alapanyagraktár és műhely, és 20 m2-es iroda) helyiségekben működik fokozatosan kiépített árukínálattal.

A telephely kialakítása 2011. április 1.-jén kezdődött meg. Még ebben a hónapban kerültek beszerzésre a szükséges eszközök a próbaüzem indításához, hiszen a telephely szolgáltatott helyet a próbaüzemhez, mely május 1.-jével kezdte meg működését és ennek megkezdéséhez a berendezések megléte volt szükséges.

 

 

Hírek

 • Alkalmazások

  gyogynoveny2.jpg
  ..   

 • Gyógynövény

  Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. A rómaiak termesztettek először, de az egyiptomi Ebers-papirusz i. e. 3500 körül, több mint 800 különböző gyógymódot ír le.

 • Szociális
  A szociális munka az alkalmazott társadalomtudományok közé sorolt professzionális segítő tevékenység, mely elősegíti a társadalmi fejlődést, az egyének, csoportok, közösségek működésének javítását, helyreállítását, problémáinak megoldását. Segíti a nagyobb társadalmi jólét és jól-lét elérését, melyhez igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni.
 • Szövetkezés
  A szövetkezet az alapszabályban meghatározott összegű részjegytőkével alapított, a nyitott tagság és a változó tőke elvei szerint működő, jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amelynek célja a tagjai gazdasági, valamint más társadalmi (kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi) szükségletei kielégítésének elősegítése.
Asztali nézet